Edifici dels dracs

 

#llegimespais – 38

LLOC: Heu arribat a l’Edifici dels Dracs, xamfrà del carrer Sorni amb el carrer Jorge Juan.

PISTES:

  • A la façana de l’edifici de la companyia Ferroviària del Nord uns fardatxos suporten mènsules i un drac alat corona la part central del xamfrà.
  • La memòria, els records de la infantessa, com l’imaginari col·lectiu del món medieval, estan poblats d’éssers fantàstics i sobrenaturals.
  • Les narracions tretes del folklore i de la literatura oral, les cançons de gesta i la matèria de Bretanya canten les proeses dels herois i els relats transformen la memòria.

TASQUES:

  1. Feu una fotografia a la tarja de l’edifici i envieu-la per Instagram, amb el hashtag #llegimespais. Completeu, al peu de la foto, la llegenda “Entre els ornaments modernistes de la façana de l’Edifici dels dracs, tal vegada trobem la nostra (títol de l’obra de Carmelina Sànchez-Cutillas).
  2. Llegiu aquest fragment i feu-ne la gravació en vídeo; després publiqueu-lo a Instagram amb el hashtag #llegimespais.

Tornar a la Pàgina inicial

Anar a les Instruccions

 

Edusiona't amb les arts

Activitat organitzada per 1entretants dins de la jornada Edusiona’t amb les arts, València, 11 de juliol de 2017, Centre del Carme.

Una primera edició d’aquest taller es va organitzar dins de la #KDDlectura del Consell Escolar Valencià el 3 de juny del 2017 a Les Naus.

1entretants